Egyéb programok

VÁLL - NYAK TEST - LÉLEK PROGRAM

A 'VÁLL-NYAK TEST-LÉLEK' program célja, hogy akik naponta nagyon sok órán keresztül kénytelenek az irodában, íróasztal, számítógép előtt ülve a munkájukat végezni, és már nagyon fáj mindenük, elkezdjék jobban érezni magukat!
Egy 4 órás tréning, ahol először a fizikai test könnyítésén dolgozunk, és utána pedig a lelked kap támogatást, bátorítást ahhoz, hogy a tested még gyorsabban gyógyuljon!

Miben és hogyan segíthet Neked ez a program?

A tréning első két órájában a váll- és nyakfájdalmak fizikai enyhítését célzó CANTIENICA®-gyakorlatokat sajátíthatsz el! Szeretném, ha úgy tudnál hazaindulni a program után, hogy hihetetlen megkönnyebbülést érzel a vállaidban, és a súly, amit évek óta rajta cipelsz, tollpihévé válik!
- gyakorlati segítséget kapsz ahhoz, hogyan állítsd be a legergonomikusabban az irodában a széket, asztalt, monitort;
- elmondom Neked, hogy ha sokat mobiltelefonálsz, okostelefonozol, akkor milyen testtartással tedd azt, hogy a lehető legjobban megkíméld a nyakad, a gerinced;
- a tréning végén pedig kézhez kapsz egy csinos kis irodai CANTIENICA® gyakorlatsor-lapot (fotókkal, leírásokkal) laminált praktikus formátumban, amit a munkahelyeden is magadnál tarthatsz, és bármikor előveheted, hogy fellazítsd az izmaid!

A tréning második két órájában pedig sor kerül a krónikus nyak- és vállfájdalmak lelki okainak az oldására Angéla segítségével.
Meditatív állapotban, kineziológiai és energetikai módszerek alkalmazásával elindulhatsz egy olyan úton, ahol felderítheted, mik azok az akadályok, amik előtted állnak és krónikussá, hosszan tartóvá teszik ezeket a fájdalmakat? Választ kereshetsz és kaphatsz arra, hogy milyen változtatásokra lenne szükséged ahhoz, hogy a lelked által a fizikai tested is könnyebben tudjon gyógyulni? Bátorítást kaphatsz azon félelmeid oldásához, amik az előrelépésben, a terhek letételében akadályoznak.

Időpont, helyszín, mennyibe kerül?

IDŐPONT: 2016. március 19. (szombat), 10-14h
HELYSZÍN: CANTIENICA Stúdió, Budapest, 5. ker., Zoltán u. 11.
ÁR: 18.000 Ft, amely magában foglalja a laminált irodai CANTIENICA-gyakorlatsorlapot, a szünetekben teát, gyümölcsöt, nasit.
Aki vett már részt korábban CANTIENICA-Arcformáló tréningen, azok számára 2.000 Ft kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból!
A csoport max. 10-12 fővel indul, ezért igyekezz, nehogy lemaradj!
Jelentkezési határidő: 2016. március 10.

BEJELENTKEZEM!

Kinek szól a 'Váll-nyak TEST-LÉLEK' program?

Gyere el a tréningre,
- ha már évek óta húzódó nyak- és vállfájdalmakkal küzdesz, és már annyi mindent kipróbáltál, de újra és újra visszakúszik a fájdalom,
- ha úgy érzed, a testen túl, a lélek is utakat nyithat a változáshoz, a gyógyuláshoz,
- ha bátorításra, támogatásra van szükséged a változáshoz/ változtatáshoz,
- ha már vettél részt korábban CANTIENICA®-Arcformáló tréningen és szeretnél a váll-, nyakgyakorlatok közül néhányat újra átismételni, újabbakat elsajátítani.