CANTIENICA® - Futás- és járástechnika

 

A négy órás CANTIENICA®-Futás- és járástechnika tréning során olyan gyakorlatok sajátíthatóak el, melyek akár azonnal beilleszthetőek a mindennapos mozgásba.
A futás, és járás közben korábban jelentkező mozgásszervi panaszok, fájdalmak rövid idő alatt jelentősen javulhatnak, és akár teljesen meg is szűnhetnek. A testünk helyes használata, átprogramozása segítségével!


Kinek és milyen esetekben javasolt a tréning?
- mindazoknak, akik rendszeresen futnak, mégis futás közben különféle panaszokkal küzdenek (pl. láb-, térd-, csípő-, derék-, vállfájdalom, ízületi kopások stb.)
- akik régebben futottak, a különféle mozgásszervi panaszok megjelenése miatt azonban felhagytak a futással, de nagyon szeretnék újrakezdeni;
- akik sohasem futottak, de szeretnék elkezdeni, és „helyesen" futni;
- akiknek járás, gyaloglás, túrázás közben tartósan jelentkező mozgásszervi panaszokkal kell nap, mint nap megküzdeniük, és ezen szeretnének változtatni.
A tréning során nem a futás, gyaloglás tempójára, hanem a technikára, és a mozgás minőségére helyezzük a hangsúlyt! A program szabadtéren végzett részében mindenki a saját igényei és lehetőségei szerint fut, vagy gyalogol!

Korábbi résztvevők tapasztalatai:
"Antifutóként azt tapasztaltam, a program vége felé egyszer csak a gyaloglásom átváltott futásba, mert szinte lökött előre a testem."
" A tréning után még elmentem futni közel 2 órára, és amikor abbahagytam, utána is hullámként vitt a testem, a lábam."
"Nagyon jó érzés, hogy a hétköznapokban is alkalmazni tudom, amit tanultam, és bármikor könnyen fel tudom idézni magamban a tanult járástechnikát."