CANTIENICA® - Heti csoportos órák

"10 éve járok Judithoz Cantienica tornára és túlzás nélkül állíthatom, hogy azóta megváltozott az életem. A hátfájós korszaknak, ami az ülő munka és a rossz testtartás kombinációjaként keletkezett, már vége. A helyes testtartás szépen lassan beépült a mindennapjaimba. Először csak azt vettem észre, hogy egyenes háttal cantienicásan ülök a széken, majd hogy szép egyenes háttal közlekedem. Már a hasizom gyakorlatok során a felüléseket is cantienica módon végzem az otthoni tornák alkalmával. És ami nagyon szuper "mellékhatás", hogy megnyúltak az izmaim.
Cantienica torna függő lettem? Igen, mondhatjuk. Ez az a torna, amit nem lehet megunni, hiszen érzed hogy folyamatosan változik, fejlődik, erősödik a tested. Mindenkit csak biztatni tudok, hogy jöjjön és kezdje el!" (Anita, 34 éves)

CANTIENICA® - Futás- és járástechnika tréning

"Utoljára egy évvel ezelőtt találkoztunk, mikor részt vettem a járás és futás tréningen.
Szeretném megköszönni ezt a lehetőséget és élményt, mindennap hálát adok ezért. Az idén lefutottam két futó versenyt ( 5 km-es távon) ezzel a módszerrel, ami nagy büszkeséggel tölt el, mert sosem szerettem futni. A legcsodálatosabb minden edzés után az, ahogy a testem reagál a helyes testtartásra, mindig megemelkedik a lábboltozatom." (Dia, 32 éves)

CANTIENICA® - Arcformáló tréning

" A nap végére már egyáltalán nem fáj a vállam, pedig estére mindig majd leszakadt mostanában... Az arcomon is észrevettem, hogy feszesebb lett, feljebb húzódott." (Zsuzsi, 45 éves)