CANTIENICA® - Arcformáló tréning

" A nap végére már egyáltalán nem fáj a vállam, pedig estére mindig majd leszakadt mostanában... Az arcomon is észrevettem, hogy feszesebb lett, feljebb húzódott." (Zsuzsi, 45 éves)

"A fogszabályzáson ajánlották, hogy próbáljam ki a CANTIENICA módszert, mert egyre elterjedtebb az a szemlélet, hogy bármilyen fogszabályzást igénylő elváltozás tartós javulásához a test tartását is egyensúlyba kell hozni. Nagy várakozással mentem el a CANTIENICA Arcformáló tréningre, ahol sok hasznos gyakorlatot tanultam Judittól, akit egy nagyon lelkes és inspiráló oktatónak ismertem meg. Hab a tortán, hogy a megtanult gyakorlatokkal nemcsak a fogszabályzás folyamatára és eredményére vagyok pozitív hatással, de a gyakorlatok rendszeres végzésével arcfiatalító hatást is el lehet érni.:) A tréning óta minden reggel elvégzem a gyakorlatokat. Bár a torna miatt korábban kell kelnem, a reggeli gyakorlatok végzése pihentető hatású, és még a reggel is jobban indul." (Kati, 34 éves)

" Amellett, hogy a szemhéjam feljebb került, külön öröm, hogy az esténként végzett arclégzések után rendkívül jól és pihentetően alszom éjszaka." (Olgi, 51 éves)

 

"Két hét gyakorlás után ma azt vettem észre tornán, hogy nem húzódik a nyakam, és teljesen meglepő módon, könnyedén tudom oldalra fordítani a fejem." (Tamás, 40 éves)

 

"TELJESEN ELÉGEDETT VAGYOK, MERT AZT KAPTAM A TRÉNINGEN, AMIRE SZÜKSÉGEM VOLT, MEGÉREZHETTEM A FEJIZMAIMAT, ÖSSZEKAPCSOLÓDOTT A TUDATOMBAN A TESTTARTÁSOM ÉS AZ ARCOM IZOMZATA, TELJESEN FELTÖLTŐDTEM NEM CSAK AZ ARCOMAT, FEJEMET, NYAKAMAT TEKINTVE, HANEM TESTILEG-LELKILEG-SZELLEMILEG. IGAZI TÁPLÁLÉKOT KAPTAM A TRÉNINGEN. JUDIT MUNKÁJÁT ÖSSZESZEDETTNEK, HITELESNEK ÉREZTEM, ALAPOSAN FELKÉSZÜLT, JÓL MENEDZSELTE AZ IDŐT ÉS ÉREZHETŐ VOLT A TÖBB MINT EGY ÉVTIZEDES CANTIENICA-TAPASZTALATA. MINDENKIVEL SZEMÉLYESEN IS TÖRŐDÖTT A TRÉNING SORÁN TÖBBSZÖR IS." (Andi, 33 éves)