TÖBBFÉLE IS LEHET A BÜTYÖK, TUDTAD?

Na jó, valójában az van, hogy természetesen a bütyök az bütyök, de mindenképpen érdemes legalább két stádiumát elkülöníteni a bütyök-kialakulás folyamatának.
És most nagyon leegyszerűsítve próbálom leírni, hogy hétköznapi nyelven is érthető legyen. smile hangulatjel

1. fokozat az, amikor a lábboltozatok süllyedése, a nem megfelelő lábterhelés stb. miatt a nagylábujj kifelé kezd mozdulni, az első lábközépcsont pedig befelé (lsd. 1. kép balról).
Sokan vannak, akiket esztétikailag már ez is zavar, de az érintettek még sokszor ilyenkor nem feltétlenül éreznek fájdalmat. MILYEN HATÁST TUD ILYENKOR ELÉRNI a CANTIENICA® - Lábtréning?
A lábboltozatok visszaépítésével, a talpizmok megerősítésével vissza tud húzódni a nagylábujj, és a bütykös elváltozás megállítható, eltüntethető. 2. fokozat, amikor a nagylábujj és az első lábközépcsont elmozdulása miatt, utóbbi sokkal szorosabban érintkezik bármely cipő oldalával, állandó súrlódás, dörzsölődés, nyomás alatt áll. Erre úgy reagál a lábunk, hogy ezen a ponton egy plusz csontnövekedés, ún. kötőszövetes szaporulat jelentkezik. Ez lesz az a bizonyos csontos-bütykös kitüremkedés. Különböző mértékű lehet, és sokszor már fájdalommal is jár (lsd. 2-4. kép). MILYEN HATÁST TUD ILYENKOR ELÉRNI a CANTIENICA® - Lábtréning?
A lábboltozatokat ugyanúgy meg tudjuk erősíteni, a lábcsontok visszahúzódhatnak a helyükre, ezáltal a csontosodás is úgymond "beljebb" húzódik, így optikailag is csökken, de a csontosodás mértékétől függően az látszódhat utána is.
DE AMI NAGYON FONTOS!!: aki bármely stádiumban is nem tesz a lábáért, annak tovább gyengülhet a lábboltozatok struktúrája, így a meglévő problémája, fájdalmai tovább fokozódhatnak.
És úgy gondolom az sem mindegy, mennyire fájdalmasan éli valaki a hétköznapjait, vagy inkább a kezébe kerül egy olyan ÖNGYÓGYÍTÓ eszköz, amivel segíthet magán!!

A CANTIENICA® - Lábtréning tanfolyamán elsajátíthatsz egy olyan gyakorlatsort, amit otthon rendszeresen végezve lehetőséget kapnak a lábboltozatok a visszaépülésre, és erősödnek a boltozatokat tartó izmok, szalagok! 
Infókért a következő időpontról KATTINTS IDE!