5 JEL, HOGY LESÜLLYEDTEK A LÁBBOLTOZATAID!

TE IS SZERETNÉL SZEBB LÁBAT AZ IDEI SZANDIBAN? Sokan, amikor a téli zárt cipők után nyitottabb, könnyebb cipőbe bújnának és előszedik a szekrényből a régi szandikat, papucsokat, vagy elmennek újat venni, azt tapasztalják, hogy ...

1. Az a szandi, ami tavaly kényelmes volt, most elöl szűknek bizonyul, szorítja a lábfejet...
Mi lehet az oka? Valószínűleg lesüllyedt a harántboltozat, szétterült, szélesebb lett a lábfej. 2.Aazt vetted észre, mintha bütyök kezdene kialakulni a lábadon?
Bizony intő jel arra, hogy már nem csak egyszerűen lesüllyedt a harántboltozatod, hanem továbbgyűrűzött a folyamat... Megváltozott a nagylábujj pozíciója, annak alapízületénél idővel akár fájdalmas duzzanat is kialakulhat, ami a cipő oldalához dörzsölődve folyamatos gyulladás alá kerülhet. 3. Lefelé görbült, meghajolt a második, vagy akár több lábujjad is? Sajnos ez a kalapácsujj, vagy/és karomujj kialakulását jelzi... Az oka szintúgy az erőteljesen lesüllyedt harántboltozat, a láb megváltozott terhelése. 4. Hiába ápolod rendszeresen a lábad, újra és újra bőrkeményedés alakul ki elöl a talppárnán, netán fáj is a talpad tartós állás/ gyaloglás után a lábujjak mögött? Lehet, hogy unalmasan hangzik, de az a bizonyos harántboltozat süllyedés.... aminek a kialakulását okozhatja ám a sok-sok magas sarkú cipő, és az ezáltal az előlábra nehezedő túlzott terhelés... 5. és ráadásnak lehet, hogy még a cipőméreted is megváltozott (nagyobb lett) a tavalyihoz képest? Hát, akkor bizony sajnos a hosszanti boltozat is lesüllyedt, és ezáltal hosszabb lett a láb, ami a nagyobb mérethez vezetett.
(MEGSÚGOM Neked halkan, hogy én pont az ellenkezőjét tapasztaltam meg... A korábbi mérethez képest tavaly nyárra közel 2 MÉRETTEL LETT KISEBB A LÁBMÉRETEM! Igaz, hogy ez jelentős cipőcsere-kényszerhez is vezetett, de így is nagyon örülök neki)  Ha Te is szeretnél változtatni, szépíteni a lábadon, akkor nevezz be CANTIENICA®-Lábtréningre!