Hogyan fokozható az orgazmus medencefenék-tornával?

kalapos nő
A mélyizmok edzése a multiorgazmushoz

Részlet Benita Cantieni testkutató Catpower c. könyvéből

„ Nem akarom kerülgetni a forró kását…. életem első 50 évében meg voltam győződve róla, hogy Sigmund Freud tévedett vagy/és minimum nőgyűlölő kellett, hogy legyen…
Azt gondoltam, hogy a női orgazmus eléréséhez a csikló szükséges és nem a hüvely....

És hogy az állítólagos, az érett nőknél megjelenő hüvelyi orgazmus csak egy freudi találmány, amit a patriarchális pénisz-büszkeség táplál. Újságíróskodásom évei alatt pedig hevesen harcoltam a nők klitorális felszabadításáért és a férfiak felvilágosításáért ezügyben.
A hüvelyi orgazmus fantom volt számomra, a romantikus-szexuális pásztorórák kiváltsága. Mindössze egyetlen egy férfival sikerült megélnem, aki annyira megijedt tőle, hogy miután az „erotikus őrültjének” nevezett, meg is futamodott előlem.
Szexuális lényként szemérmes és hűséges típus vagyok, egy kicsit ódivatúan katolikus, így évekbe tellett, mire újra a teljes szexualitásommal nyitni tudtam egy újabb férfi felé.
Közben felfedeztem a medencealapomat, megedzettem és természetesen automatikus működésre bírtam.
Amikor az újabb kapcsolat révén ismét aktív lett a szexuális életem, hogy is mondjam…. fenomenális volt a minőségi változás…. Földöntúlian élvezetes! Ebben persze szerepet játszott az adott férfi. Nagyon szeretem az intelligens, visszafogottan szenvedélyes férfiakat, akik ugyanakkor képesek gyengédek lenni és vágynak is a gyengédségre.
Másrészről az önmegtartóztatás évei alatt olyan hihetetlen módon megváltozott a testem, mintha „új anatómiával” vérteztem volna fel magam.
Végre voltak medenceizmaim, amelyek képesek voltak tartani és masszírozni a péniszt. Ezeknek az izmoknak a segítségével – amik élvezetesen önálló életet éltek – olyan dolgokat érzékeltem, amikről még a szexuálisan aktív fiatalkori éveim alatt sem mertem volna álmodni.
Az 50. évem betöltése után újra felfedeztem a szexualitásomat és tudtam… ez a testemen végzett munkám gyümölcse…
Tehát kedves Hölgyeim, a szexuális vágynak, és a felszabadító orgazmusnak nagyon sok köze van az érintett izmok fittségéhez. Ha nehézségeid vannak az orgazmus megélésében és az ok nem elszenvedett traumákban keresendő, akkor valószínűleg az élvezeteket adó izmok és idegek nem elég edzettek. A jó hír viszont, hogy mindegyik edzhető! Bármely életkorban!
23-93 éves korú nőktől kaptam már visszajelzést arról, hogy a törzs- és mélyizomzat anatómiailag megfelelő edzése révén hogyan változott a szexuális életük az eksztázis irányába és hogyan változik folyamatosan.

A férfiak élvezete és a medencetorna

Természetesen ebből a férfiak is profitálnak! Már léteznek tanulmányok arról, hogy a medencefenék-torna jobban hat, mint a viagra. Én magam pedig ilyen visszajelzéseket kaptam azoktól a férfiaktól, akik a CANTIENICA®-Medencefenék-tréninget végezték: nagyobb állóképesség, hosszabb ideig tartó erekció, intenzívebb orgazmus. A 60 és annál idősebb férfiak pedig gyorsabb és megbízhatóbb izgalmi reakcióról számoltak be.

Kedves Uraim, az amit most fogok írni, igen kényelmetlenül hangozhat… : azaz ha egy nő medenceizmai teljes egészében és optimálisan edzettek, úgy a férfi keménységi fokozata és a pénisz mérete nem fontos… A medenceizmok a félig harcra kész férfi nemi szervet is képesek megtartani és masszírozni, és ez a férfinak is örömöt okoz. Újra és újra…
„Ez kellemetlenül hangzik? Hogyhogy kellemetlen?” – mondja barátnőm C.
„A férjem szerint varázslatos a szexuális izomzatom edzettsége. Végre nem kell azon aggódni, hogy elég ideig kitart-e az erekciója, és végre nem kell félni a túl korai ejakulációtól sem.”
A másik barátnőm G. pedig rádupláz: „Ez valójában felszabadítás a férfiak számára. Végre nem a pénisz állóképessége minden dolog mércéje.”

Amikor férfiakat kérdeztem direktben a tapasztalataikról, többnyire hümmögve csak annyit válaszoltak, hogy „Maga aztán olyanokat kérdez….”.
Egy 35 éves férfi, J., ezt válaszolta: „Megváltás a férfinak. A szex a barátnőmmel egy teljesen új minőségi szintre lépett.”
J. emiatt jött el a stúdiónkba is edzeni… „Ami egy nőnél ilyen sok változást hoz, mint a barátnőmnél, az engem férfiként is más magasságokba kell, hogy emeljen. Az első sikerélményem már néhány óra edzés után érzékelhető volt: fokozódó vágy, intenzívebb élvezet, a férfiasságom keménységi fokától függetlenül.”

Konklúzió: az edzett és fit medenceizmok fokozzák a vágyat, és növelik az orgazmust….

A teljesebb, vagy akár multiorgazmushoz vezető gyakorlatokat nők és férfiak egyaránt elsajátíthatják a hétvégi CANTIENICA®-Medencefenék-tréningen!
További részletekért KLIKK IDE!